Just Wait...

Fulfilment

Premium Brand Fulfillment, afgekort PBF, is uw betrouwbare partner voor het uitbesteden van orderverwerking ook wel fulfilment genoemd.

Wat is fulfilment?

Fulfilment betekent eenvoudigweg het afhandelen van orders uit webshops. Orders die via webshops of eventuele andere kanalen in het warehouse management systeem (WMS) worden geplaatst.

Het proces begint met de zogeheten inslag of inbound dat betekent het ontvangen van de goederen. De worden geregistreeerd en krijgen een plaats in het warehouse. In het warehouse waar de webshopartikelen staan opgeslagen, worden de orders gepicked die binnenkomen via een webshop. De orders worden verpakt, voorzien van adresetiket en een pakbon.

Samengevat is het de afhandeling van het volledig logistieke proces vanaf de plaatsing van een order in een webshop tot aan de overhandiging van de bestelling door de bezorger aan de deur. Tegenwoordig gaat fulfilment vaak nog een stap verder tot aan de retourenverwerking. De afhandeling van eventuele retouren wordt een steeds crucialer onderdeel van fulfilment.

Waarom Premium Brand Fulfilment?

Leverbetrouwbaarheid

99%
99% Complete

Tijdigheid

98%
98% Complete
54
Fulfilment klanten
89451
Aantal orders verwerkt
85642
Aantal tevreden eindklanten

Premium Brand Fulfillment past zich volledig aan naar de klant

De rol die PBF speelt in de e-fulfilmentbranche speelt zich voornamelijk af achter de schermen. PBF focust zich helemaal op de logistiek achter uw webshop. Wij hebben ons volledig gespecialiseerd op de logistieke afhandeling van uw orders.

PBF is een sterk IT gedreven organisatie. Een goed werkend IT-systeem is het belangrijkste onderdeel voor het verzorgen van hoogwaardig en schaalbaar e-fulfilment. PBF ontwikkeld alle software in eigen beheer om zo maximale flexibiliteit te kunnen garanderen naar u als klant.

De kracht van PBF zit in het totale concept van packaging en e-fulfilment. Van het verpakken tot het afhandelen van de orders, het opslaan en het eind verpakken voor de uiteindelijke consument. Daarnaast kunnen wij ook de retour afhandeling en de klantenservice tot in de puntjes verzorgen.

PBF heeft de afgelopen jaren bijgedragen aan talloze succesverhalen op het gebied van online verkoop van diverse producten.

Alle IT systemen waar PBF mee werkt zijn door haar eigen IT afdeling op maat gemaakt en ontwikkeld. PBF beschikt over een online portal waar alle relevante informatie realtime voor haar klanten wordt weergegeven. Deze portal is zodanig opgebouwd dat deze heel intuïtief werkt.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

    Naam*

    E-mailadres*

    Onderwerp

    Bericht*